Monday, 11 January 2010

Back to school.. 4th Jan 2010

Kembali ke sekolah..Yay!! My small boy looks excited, ke dia excited sebab mama dia cuti dua hari hantar and ambil dia? Malam kene paksa tidur awal, kalau tak.. memang agak susah nak bangun awal pagi. Alasan biasa dengar, i'm tired mama.. demam lah itulah inilah. Hehe.. what ever pun, harap tahun ni my small boy tak kuat ponteng, sebab tahun depan he's going to be in standard one.

Sekejap je rase, my small boy dulu baby dah besar panjang. My friend cakap anak teruna dah dia tu.. hehe. But, I still feel like he's my little baby. Tidur pun masih dengan mama dia, memang baby kan. Nanti dah ada 'daddy' baru, my boy kena tidur di bilik sendiri. Sekarang ni boleh lagi tidur dengan mama sebab my small boy tak de bilik sendiri. Nanti dah ade bilik sendiri, jangan pulak sneak masuk bilik tidur mama.

Insyallah, my small boy akan jadi anak yang soleh, cerdik pandai, dan tak merengek dan manja! Manja pun sebab he's the only son at the moment. If he has a baby brother or sister, insyallah, hope my small boy akan jadi contoh yang terbaik pada adik-adik dia. Dan, hope dia tak de lah manja sangat macam sekarang kan, and bertanggungjawab. Wahh, mama ni cakap macam my small boy tu 15 years old je kan. It's a hope. We always hope for the best!
Post a Comment