Friday, 1 January 2010

2010: Happy New Year

Good bye 2009.. welcome 2010! Happy New Year! Selamat Tahun Baru! Wah sangat bersemangat gitu kan.

Tak lengkap bila setiap tahun baru tanpa azam baru.. My new year resolution for this year is nak naikkan berat badan ke 50KG, now it's only 46KG. My FMIL says I'm skinny. Oh well, memang saya kurus, susah nak naikkan berat badan unless saya preggie.

Another resolution, is to be a better MUMMY. Ini memang dah setiap tahun punye resolution.. Harap tahun 2010 ni will be better than last year in every single life perspective.

Tahun ini juga, I will be someone's wife.. Syukur alhamdulillah, dipertemukan dengan seseorang. Insyallah, bulan September 2010.

New year tak ade celebrate pun. Lepak kejap with my big boy kat kopitiam Cyberjaya. It's actually Oldtown White Coffee.. tapi I also don't know who's the first person called Oldtown as kopitiam. It's near to my ex-office, bangunan yang macam tak siap tu hehe.. Lepas lepak makan kejap, we both went home. My big boy kene standby on 1st January. Basically, memang the whole world cuti kan.. tak tahu pulak kalau ade yang keje. As for me, i'm on leave yay! Boleh bangun lambat.
Post a Comment