Saturday, 20 February 2010

Today's Outing: Sunway Pyramid

Hari ni teman my sis pegi cari barang-barang untuk wedding dia next month. We went to Sunway Pyramid. My mom and my youngest sister also joined in. Ajak my brother dia dilanda kemalasan pulak, tapi sempat lagi pesan McD. My small boy tak habis-habis hungry pepeyut (perut dalam bahasa dia) McD. All the way, asyik McD je dia sebut. Memang tensi mama dengar.




 
 
Nasib baik masa sampai tak de lama sangat nak cari parking. Terus pegi McD, nak bagi my small boy senyap. Kalau tidak, muka ketat je dia nanti plus buat perangai. We went to Jusco, Parkson and few shoe shop. Ramai juga orang kat situ, biaselah kan weekend. On the way nak pergi Parkson, nampak satu kedai ni nama dia Fullhouse. It's a cafe. The decoration is so beautiful, English style and they put a yellow mini cooper in front of the cafe. It's like the one at OU, near escalator. Kami sempat ambil gambar saje, tak de pun nak singgah makan sebab not sure if it's Halal or not. Maybe, one day if outing with my big boy I can ask.

After few hours there, we went back. All of us are exhausted! Even my small boy. Plus dia buat perangai juga sebab dia minta toys I tak bagi. Tak cukup RINGGIT, kena tunggu gaji lah kan.

At least, he got McD and KFC toys. Should keep him busy for next few days.
Post a Comment