Thursday, 25 March 2010

Changing My Blog Title

I have been scratching my head and searching the internet for a new blog title. Nearly half day! Yes, I dah boring and thinks that I need a new blog title. Stories of Life macam dah semua orang buat as their blog title. Even though bukan the exact title, tapi bila cari memang banyak yang lebih kurang macam itu. Life.

There are a few dalam my list. my baby mama, my fruitheart; Mummy Tell Me A Story; Mommywood, Her Way Of Telling Stories; The King, Queen and Prince; Bitter Sweet Memories; A Story To Remember; According To Mummy. Masih lagi rasa title tu semua tak menarik. Haa, I tahu ada juga yang agree kan.

I like my blog to be pretty, have lots of good information sebab I bukan selalu nak cerita tentang kehidupan peribadi I in detail kan hehe.. Nanti teruk I dikejar paparazzi or mamarazzi or teenagerazzi ke. Or what so ever name you want to call it. Nanti ada stalker pula, tak ke haru biru. Nak juga my blog tu nampak cantik, ini pun baru update background, ada ternampak kat satu blog ni kan so I ambil link dia. Haa, kan dah cantik sikit.. Hiks!

Slowly, I will update my blog, Nak juga dapatkan tajuk blog baru dalam minggu ini.
Post a Comment