Wednesday, 10 March 2010

Eat A Lot

Rasa mengantuk sangat lepas 30 minit lunch hari ni. Stomach full! Nasi putih dengan ayam paprik, yummy! Kalau dulu bawa bekal nasi goreng, bihun goreng.. lepas 1 jam setengah lapar balik macam tak makan tengahari saje. Tapi yang peliknye, berat badan tak ada pula nak naik ke 50KG.

Lepas ni memang rajin beli lunch, tapau sebab makanan di kedai makcik teow chew tu sedap. Lots of food variety, fresh veggies and affordable too. Yesterday only spent RM5, because I took fish. Damn fish is expensive! I guess, after this I makan ayam saja. Masakan ayam dia pun ada macam-macam. I prefer boneless chicken mayo. Dan yang pasti, I akan ambil samball dia yang sedap itu.

Now I am addicted to Gardenia Butterscotch bread. So soft and delicious. And expensive, RM4 per loaf. I guess 1 week once only can buy, and have to eat like 2 slices a day. Everything that is delicious mesti cepat habis. Makan macam-macam dan banyak, berat badan macam tu juga. Entah tak tahu which part yang membesar. Ooooppsss!
Post a Comment