Wednesday, 24 March 2010

It's Just Not My Day

Yesterday was a not a good day for me. At work, cannot login to this one application Citrix. Lebih kurang 4 jam macam tu, my colleague try untuk solve tetap tak boleh. Rasa macam nak tertidur pun ada, tunggu lama punya pasal. At last, forward to next specialist team to investigate. Buat sementara, pinjam access ID orang lain. Sampai hari ni pun still tak boleh guna my ID lagi.

Di tambah dengan my PMS yang datang after lunch hour, dengan mata kuyu macam tak cukup tidur.. sememangnya malas nak kerja. My fruitheart cakap muka ketat. Boo hoo hoo...! At that time, received call from Phillips pasal dia punya home theater. Technician tu cakap, nak repair barang semua dalam Rm450 wohooo! I bukannya marah, masa tu dengan ngantuk, mata kuyu, PMS. plus fikir pasal wedding.. tu yang rasa macam serabut sangat. All in one time.

My fruitheart call back that technician and cakap tukar certain things saje, and bayar dalam RM250. Ok lah tu I told him. And, after that baru dia cakap, muka I ketat kuasa 2 bila tahu kena bayar mahal.. Honey B pumpkin, my first day PMS lerrrr. Macam lah tak biasa dengan perangai manja I time PMS. Hormon tak betul kan.

Lepas tu kami sibuk cari wedding planner sebab yang ada hari tu telah dibatalkan oleh bakal ayah mertua tercinta. Ada lah few things yang tak berkenan di hati dia tu. Rasa tekanan juga sebab tinggal 185 hari lagi to the big day. Satu apa pun tak siap lagi. Cuma kain nak buat baju saja dah beli, tapi belum pergi tempah. Haaa.. tell me, who's not paranoid?? So now, we back to square one. Dah bagi list some new wedding planner, and up to him to decide. 2 tempat dah booking, and don't know yet the FINAL DECISION! Kalah VVIP nak kahwin ni rasanya. Yang pasti, 25-09-10 is still ON. Yeah!
Post a Comment