Friday, 26 March 2010

OMG! It's Friday Again Peeps

F to the R I D A and yay Y.. FRIDAY! FRIDAY! Hehe.. Everyone especially working people are always so excited when it comes to Friday. Siapa tak seronok kan, hari terakhir kerja. Lepas tu boleh berehat hujung minggu, Saturday Sunday.

Tapi this weekend I will be busy attending kursus kahwin. 2 hari pula tu, full day from 8 to 5. It's like I will be working this whole 7 days.. Ughh.. there goes my weekend. Well actually I tak perlu attend pun, I mean AGAIN. Oleh kerana my big boy belum attend, I pun diajak sekali. Plus, he said both of us are starting new family, so we need to do from start and together. Awww.. so sweet!

Lagipun bukan ada exam, just sit there and listen to the lecturers only. Rasanya ada certain time yang I akan terlelap. It's been a tiring and a bit stressful week for me :( but thank GOD the day after is much better. Like today, my paycheck is out.. Wohooo! I can go shopping yeahhhh.

While doing work, I sakan reply forward email with my ex-officemate. Both of them working day shift this week, so I can get in touch with them for free. Betul lah kan, using office facilities. As usual, sakat menyakat berlaku like old times. How I missed it. Situasi semasa di tempat kerja baru 5 bulan (lama lah tu kan isk!), tak sama dengan yang lama. Not that friendly enough, atau mungkin sebab I baru. Oh well, I always have my big boy near me.

Masih ada lagi satu yang tertinggal, my blog title. Why is it so hard to find a good juicy interesting one? I've asked my big boy he said 'According to Mummy'. I've thought so about that. Tanya my small boy semalam, dia cakap my baby mama. My big boy cakap sekarang tengah glamour lagu 'According To You', sebab tu dia pilih tajuk tu. Memang bukan senang nak pilih tajuk blog baru. Rasa boleh sampai pening, sakit kepala fikir. Nanti bila dah pilih, terasa pula tajuk tu macam dah basi. Kalau boleh nak tajuk blog tu kekal sampai bila-bila. My big boy punya suggestion tu, boleh juga dipertimbangkan. Or, just take it! Senang, habis cerita. Tak perlu pening-pening sampai berhari-hari fikir title apa nak letak.
Post a Comment