Wednesday, 28 April 2010

Online, Window and Real Shopping

Tak kisah orang panggil apa pun, when it comes to S.H.O.P.P.I.N.G it is always shopping... correct? Terutamanya bila ada SALE, Mega Sale, Mid Year Sale, Year End Sale, Raya Sale.. segala macam sale lah kan, dan yang pastinya akan nampak perempuan!! Lelaki nampak juga, tapi selalu tunggu tepi pintu, duduk di kerusi or pegangkan beg yang penuh di kiri kanan tangan.

Sepanjang kenal dunia online shopping, I dah buat 3 kali. Had bought handbag, blouse and now tudung. It just arrived far from Kangar this morning. Thanks to my friend, Ros. After this, boleh lah I beli lagi. Bukannya malas nak keluar shopping, ada juga keluar selalu kan. Kekadang, tengah surfing internet tu nampak yang berkenan di hati. Terus lah order, tahu-tahu dah pos and sampai.

Bila tengok orang lain sibuk berjinak dengan buat jualan online, teringin nak buat ada juga. Tapi nak jual apa?? Hehe.. oh well, biarlah I jadi pembeli buat masa ini. Kalau ada rezeki and tahu nak jual apa, baru boleh buat kecil-kecilan.

Lunch hour tadi pun window shopping ke Pavillion. Saw the red and purple Zang Toi shoes. I so want it. Sexy you!! Had asked big boy, he said ok but only one. Cannot have both. Hmm... memang ikut nafsu kan?
Post a Comment