Tuesday, 4 May 2010

Stressed! Hate it


Actually should update this stressed yesterday. Sampaikan search gambar untuk letak I hate Monday. See how stressed I am.

Today also I feel the same. So much work. Rasa macam emosi tak stabil. Huh?? Emosi tak stabil??!! Haih.. don't know WHAT IS THE PROBLEM here.. plus rasa nak marah je pun ye juga. Isk!

What I need is vacation. Nak tunggu hujung bulan 9, honeymoon lambat sangat. My fruitheart also tired, lagi kesian kat dia. More work.

My small boy pula demam, tetibe saja kena. Cuak gak takut H1N1, mintak simpang dijauhkan penyakit itu AMIN! So these few days, small boy kena quarantine kat rumah until I said ok you can go. Small boy bosan duduk rumah, sampai dia cakap 'Mama, I need to go to school'. Haaa you, English lagi hik hik.. Tu maknanya, mama you don't understand Malay ke? Haih.. anak yang bersemangat.

Seriously, I need VACATION!
Post a Comment