Friday, 8 October 2010

Merah Itu.. RedMummy

Merah itu berani, merah itu garang.. merah itu redmummy, dia seorang yang sangat riang.. Haha.. entah ape-ape pantun. Janji ade rhythm kan.

First time I dengar REDMUMMY.COM masa blog walking. Seriously tak ingat blog siapa. Terima kasih banyak-banyak kat tuan blog tu. Kalau tidak, memang tak kenal siapa Redmummy.. hehe.. Dari nama blog redmummy, I dah agak mesti ada kaler merah. Betul pun!! Banyaknye merah!! Kalau bet dah dapat RM10 ye dokkkk.. I pun suke kaler merah, FYI. (bukan membodek nak menang perfume ye kak)

Rasanya dah enam bulan menjadi pembaca blog redmummy. Sekarang ni nak load page blog memang cepat. Rupenye dah tak ade banyak widgets ngan iklan sangat dah. Blog redmummy penuh dengan cerita sehari-hari dia as a wife, mother, daughter, worker and also blogger. Light reading, which I like. Sangat santai.

Yang I suka part dia pergi shopping ngan bercuti-cuti di luar negara. Jeles pun ada. Hehe.. Haa semalam punya entry, dia buat pasal Dove. I tak pakai Dove, tapi yang I tertarik sebab dia explain conditioner itu penting!! I memang tak pernah pakai conditioner, I think it's a waste of.. errr time and what for? As long as my hair wangi and bersih cukup. Tapi bila redmummy explain tu, ada betulnya juga kan. Jadi lepas ni, akan pakai lah ye kak.

Other than that, sometimes if I don't have idea what to write.. I akan surf redmummy. Ada sekali tu entry pasal beli hadiah untuk gegirl. Haa.. at the same time kebetulan, I pergi shopping di KLCC dengan my small man, singgah Toy's R Us. Lepas tu, my entry is about my small man and his toys. Sangat berterime kasih dengan blog redmummy yang banyak bagi tips. Tak kira tips kecantikan, penjagaan diri (dah owner pun pompuan kan), tips nak berblogging, shopping (I likeeeee!!) dan macam-macam lagi.

So, vote for me! Aper laaa, promote diri sendiri.. Nak menang hadiah ni. First time masuk ok!

Mintak permission untuk letak gambar kecik bawah ni ye kak.. TQ!

Post a Comment