Thursday, 7 April 2011

Asyik Usop Wilcha Je.. 'Penangan Ceciter ceciter'

Entri dalam BM.

ABPH 2010 - Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 dah lama habis. Blogwalking 4hb hari tu, rata-rata cerita pasal ABPH dan Usop Wilcha. Penamat acara berprestij tu memang menarik, tak sia-sia I tidur pukul 12 sambil update blog dan twitter haha.. Awesome!

Meh nak ceciter sikit. Agak dah basi kot cerita Usop Wilcha ni, tapi orang masih lagi cerita sana sini. Basi pulak. Jangan marah yea. Siap ada facebook fan page OK. Last time I read, nak dekat 16 ribu peminat dia. Wow!

Ingatkan lepas dah habis ABPH dan cerita pasal dia di kebanyakan blog (termasuk I yang baru hari ni nak ceciter) tamat, dah stop lah kan. Tapi ada pulak my friend yang forward gambar kahwin dia entah berapa tahun lepas.

Tak tahu mana kawan dapat email dan gambar ni
Gambar kahwin dia mesti ada kat website gosip artis dan selebriti, tapi tak tahu mana satu. I paste kat sini sebab dapat from my friend.

Lagi satu, penangan perkataan 'ceciter ceciter', kite bako!! dan tangan melambai (eh melambai ke, ke goyang?) Hehe.. tak tahu lah. Tapi I am sure semua orang tahu gerakkan tangan yang Usop Wilcha ni buat kan? Haa.. kiddo pun dah pandai cakap 'ceciter ceciter' sambil tangan dia pun goyang. Banyak kali juga dengar cerita dia main hantu-hantu dengan kawan-kawan taska. Asyik sebut, 'Hantu Kak Limah'. Datang betul-betul tau la.

Itu lah dia, sedikit sebanyak yang I nak ceciter. Tetibe nak cakap pasal Usop wilcha pulak.
Post a Comment